Over Elsie's

Bij Elsie's Healthy Food staat volwaardige en gezonde voeding centraal. Voeding waar je lichaam blij van wordt en die passen bij een gezonde levensstijl.


Ik ben dol op eten en ik houd van koken. Als geen ander weet ik dat op bepaalde momenten de behoefte groot is om wat zoets en lekkers te eten. In mijn zoektocht naar een gezond lichaam heb ik dan ook veel creatief geëxperimenteerd met ingrediënten op zoek naar de ultieme gezonde snacks. Ik wilde genieten maar daarin wel een verantwoorde en gezonde keuze maken. Ambachtelijk bereide voeding van pure producten zonder toegevoegde suikers en vetten.


Trots liet ik om mij heen mijn creaties en gezonde baksels proeven. Vanuit dit enthousiasme, de positieve reacties en mijn plezier in koken is Elsie's Healthy Food ontstaan.


Mijn doel is om anderen te leren dat gezond eten echt een feestje kan zijn. Met Elsie's wil ik mijn lekkernijen delen met iedereen en zo helpen bij het maken van bewuste keuzes. Genieten en gezond zijn. Wat mij betreft de beste combinatie.